BlueBased BV

Over ons

BlueBased

BlueBased is een adviesbureau dat zich richt op digitaal informatiemanagement voor kleinere ondernemingen en organisaties, of voor zelfstandige afdelingen van grotere organisaties. Loyaliteit ligt bij de opdrachtgever, onafhankelijk van leveranciers, maar samenwerkingsbereid.

De waarden

Waar treft u ons vaak?
Het zwaartepunt ligt in de wereld van vastgoed en volkshuisvesting, maar u treft ons ook in onderwijs, zorg, logistiek en advocatuur.

Kennis en netwerk
Vanzelfsprekend kennen de consultants hun zaakjes op het gebied van informatiemanagement, en beschikken wij bovendien over een netwerk van specialisten die op de achtergrond zonodig specifieke kennis kunnen aanreiken.

We are human.....
Wij helpen graag mensen. Dat zit in onze bedrijfscultuur besloten. Daarom geven wij veel aandacht aan kennisoverdracht, vertaling en verschaling van complexe academische modellen naar een concrete situatie waarmee de opdrachtgever uit de voeten kan.

Meedenken!
Wij vinden een breder denkraam onontbeerlijk, juist omdat het onderwerp 'informatie' dieper graaft. Kennis is niet voor niets het materiaal waar macht en invloed van gemaakt zijn. Wij denken mee, 'sparren' mee, zijn het ook wel eens níét met u eens...en in ieder geval altijd benaderbaar voor probleemoplossing: van strategisch informatie-vraagstuk tot hulp bij tekstverwerking.

Een driepoot wankelt nooit.

Bouwen
Maatwerk-applicaties op basis van bestaande en gewenste bedrijfprocessen, conversie en inpassing van historische data, externe bronnen, koppelingen. Van procesontwerp tot en met oplevering, turnkey of prototyping.

bluebeest

  Voor meer informatie:
  Dick Tromp

 

 

 

Beheren
Beheren van data-verzamelingen uit primaire systemen, expertsystemen tot en met spreadsheets; analyseren, verwerken tot managementinformatie, business intelligence van eenvoudig tot hoogst geavanceerd. Vastgelegde methodiek: 3 x 3

Ald _van _beelen

  Voor meer informatie:
  Ald van Beelen

 

 

 

Leren
Vertaling van organisatiewensen naar informatiesysteem, met de organisatie stoeien over procesverbetering, overdracht en borging van kennis, gericht op gebruikers. Op een persoonlijke wijze gebracht, met de eigen organisatie als uitgangspunt.

Jeroen _ijzerman

 Voor meer informatie:
 Jeroen IJzerman