BlueBased BV

Nieuws

terug

BlueBased en Nederlandse Volleybalbond: Join!Comm

logo nevobo

Met een WK Beachvolleybal en het EK Volleybal Dames in eigen land worden in 2015 door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) twee topevenementen op eigen bodem georganiseerd. Ze bieden een uitgelezen kans om heel Nederland met volleybal in aanraking te laten komen. Om deze reden is de campagne Join Volleybal gestart.

Ter promotie van het volleybal en de twee topevents gaan bekende volleybalnamen het land in om clinics, presentaties en/of workshops te verzorgen. Daarnaast keren de voormalige en huidige spelers terug naar hun oude school en/of club en rijdt onder meer een unieke volleybalbus met flitsende volleybalattracties door het land.

In de toepassing Join!Comm worden de verschillende soorten events benoemd en gedefinieerd (vanaf eenvoudige lezing tot compleet attractiepark - met Bossaball als optie bij elke soort). Elk event wordt begeleid door één of meer professionals (Bossabal- of Nevobo-trainer, (ex-) international, bondscoach) of door lokale clubtrainers. Alle kerngegevens worden in de toepassing vastgelegd.

Met een aantal event-specifieke gegevens genereert de applicatie per event de benodigde  communicatiemiddelen. (ontworpen door Click Communicatie) Voor de uitrol van deze middelen is een communicatieplan binnen Join!Comm beschikbaar. Dit plan omvat alle acties die voorafgaand aan het event van de contactpersoon van het event ter plekke of van Nevobo-functionarissen gevraagd worden.

Organisatoren van volleybal-events kunnen met deze applicatie ruimschoots en laagdrempelig gebruik maken van de expertise die de bond over organisatie en communicatie van events heeft opgebouwd.

beachvolleybal